.

.

4Pcs CGA-S005 S005 BCC12 CGA-S005E DMW-BCC12 Батерија за Panasonic Lumix DMC-FX180 DMC-LX1 DMC-LX2 LX3 FS1 FS2 FX01

4Pcs CGA-S005 S005 BCC12 CGA-S005E DMW-BCC12 Батерија за Panasonic Lumix DMC-FX180 DMC-LX1 DMC-LX2 LX3 FS1 FS2 FX01

DEN 846.24
DEN 728.00
Количината на стоката
Тековен

Висок капацитет премиум Јапонски ќелија. Ако не сте ги задоволи со нашите производи, ние побара да се контактирајте со нас веднаш, ПРЕД да ни даде неутрални или негативни повратни информации, така што ќе може да на задоволително ниво решавање на вашите проблеми. ДОБРЕДОЈДЕ. Многу го ценат, ако може да комуницираат со нас, наместо на отворање на спорот. Ако тоа е промоција ден, ние ќе испраќање на товар во рок од пет дена. Ако објектот е дефектен, ве молиме да не известите во рок од 3 дена по нејзиниот прием. 100% Компатибилен со оригиналниот производител опрема. Ниска отпорност на батеријата дизајн. Се Враќа & Гаранција 1. Пакетот Вклучува 4*CGAS005 E За превозот Нормално, Ние ќе ја испрати на предмети во рок од 2-3 дена откако вашата уплата е завршен. Ако тоа не е вештачки штета во рок од 12 месеци, се уште можете да го испрати назад до нас.7 V, 1500m Ah Компатибилен со : Заменува : CGA-S005 A/1 B DMW-BCC12 Одговара за : DMC-LX1, DMCLX1, LX1, DMC-LX2, DMCLX2, LX2, DMC-LX3, DMCLX3, LX3, DMC-FX01, DMCFX01, FX01, DMC-FX07, DMCFX07, FX07, DMC-FX3, DMCFX3, FX3, DMC-FX8, DMCFX8, FX8, DMC-FX9, DMCFX9, FX9, DMC-FX10, DMCFX10, FX10, DMC-FX12, DMCFX12, FX12, DMC-FX50, DMCFX50, FX50, DMC-FX100, DMCFX100, FX100, DMC-FX150, DMCFX150, FX150, DMC-FX8-А, DMC-FX8 A, DMCFX8 A, FX8 A, DMC-FX8-К, DMC-FX8 K, DMCFX8 K, FX8 K, DMC-FX8-P, DMC-FX8 P,DMCFX8 P, FX8 P, DMC-FX8-S, DMC-FX8 P, DMCFX8 S, FX8 S , DMC-FX8 BS, DMC-FX8 BS, DMCFX8 BS, FX8 BS, DMC-FX8 EBB, DMC-FX8 EBB,DMCFX8 EBB, FX8 EBB, DMC-FX8 EG-А, DMC-FX8 EGA, DMCFX8 EGA, FX8 EGA , DMC-FX8 EG-К, DMC-FX8 EGK, DMCFX8 EGK, FX8 EGK, DMC-FX8 EG-P, DMC-FX8 EGP, DMCFX8 EGP, FX8 EGP , DMC-FX8 EG-S, DMC-FX8 EGS, DMCFX8 EGS, FX8 EGS , DMC-FX9-H, DMC-FX9 H, DMCFX9 H, FX9 H, DMC-FX9-Р DMC-FX9 R, DMCFX9 R, FX9 R, DMC-FX9-S, DMC-FX9 S, DMCFX9 S, FX9 S, DMC-FX9-К, DMC-FX9 K, DMCFX9 K, FX9 K, DMC-FX9 BB, DMC-FX9 BB, DMCFX9 BB, FX9 BB , DMC-FX9 BS, DMC-FX9 BS, DMCFX9 BS, FX9 BS, DMC-FX9 GK, DMC-FX9 GK, DMCFX9 GK, FX9 GK , DMC-FX9 EG, DMC-FX9 EG, DMCFX9 EG, FX9 EG , DMC-FX9 EG-К, DMC-FX9 EGK, DMCFX9 EGK, FX9 EGK , DMC-FX9 EG-Р DMC-FX9 EGR, DMCFX9 EGR, FX9 EGR , DMC-FX9 EG-S, DMC-FX9 EGS, DMCFX9 EGS, FX9 EGS, DMC-FX9 EB-К, DMC-FX9 EBK, DMCFX9 EBK, FX9 EBK , DMC-FX9 EB-S, DMC-FX9 EBS, DMCFX9 EBS, FX9 EBS, DMC-FX9 EF-К, DMC-FX9 EFK, DMCFX9 EFK, FX9 EFK , DMC-FX9 EF-S, DMC-FX9 EFS, DMCFX9 EFS, FX9 EFS, DMC-FX01-К, DMC-FX01 K, DMCFX01 K, FX01 K , DMC-FX01-S, DMC-FX01 S, DMCFX01 S, FX01 S , DMC-FX01-P, DMC-FX01 P, DMCFX01 P, FX01 P , DMC-FX01-W, DMC-FX01 W, DMCFX01 W, FX01 W, DMC-FX01 BB, DMC-FX01 BB, DMCFX01 BB, FX01 BB, DMC-FX01 BS, DMC-FX01 BS, DMCFX01 BS, FX01 BS, DMC-FX01 EB-К, DMC-01 EBK, DMCFX01 EBK, FX01 EBK, DMC-FX01 EB-S, DMC-01 EBS, DMCFX01 EBS, FX01 EBS, DMC-FX01 EB-W, DMC-01 EBW, DMCFX01 EBW, FX01 EBW, DMC-FX01 EF-А, DMC-01 EFA, DMCFX01 EFA, FX01 EFA, DMC-FX01 EF-К, DMC-01 EFK, DMCFX01 EFK, FX01 EFK, DMC-FX01 EF-S, DMC-01 EFS, DMCFX01 EFS, FX01 EFS, DMC-FX01 EF-W, DMC-01 EFW, DMCFX01 EFW, FX01 EFW, DMC-FX01 EG, DMCFX01 EG, FX01 EG, DMC-FX01 EG-А, DMC-01 EGA, DMCFX01 EGA, FX01 EGA , DMC-FX01 EG-К, DMC-01 EGK, DMCFX01 EGK, FX01 EGK , DMC-FX01 EG-S, DMC-01 EGS, DMCFX01 EGS, FX01 EGS, DMC-FX01 GK, DMCFX01 GK, FX01 GK, DMC-FX07 K, DMC-FX07 K, FX07 K, DMC-FX07 S, DMC-FX07 S, FX07 S , DMC-FX07 A, DMC-FX07 A, FX07 A, DMC-FX07 R, DMC-FX07 R, FX07 R, DMC-LX1-К, DMC-LX1 K, DMCLX1 K, LX1 K , DMC-LX1-S, DMC-LX1 S, DMCLX1 S, LX1 S , DMC-FX1 BS, DMC-FX1 BS, DMCFX1 BS, FX1 BS , DMC-FX1 GK, DMC-FX1 GK, DMCFX1 GK, FX1 GK, DMC-LX1 EG-К, DMC-LX1 EGK, DMCLX1 EGK, LX1 EGK , DMC-LX1 EG-S, DMC-LX1 EGS, DMCLX1 EGS, LX1 EGS , DMC-LX2 EF, DMCLX2 EF, LX2 EF, DMC-LX2 EG, DMCLX2 EG, LX2 EG, DMC-LX2 EGM, DMCLX2 EGM, LX2 EGM, DMC-LX2 K, DMCLX2 K, LX2 K, DMC-LX2 S, DMCLX2 S, LX2 S, DMC-FX10 A, DMCFX10 A, FX10 A, DMC-FX10 P, DMCFX10 P, FX10 P, DMC-FX10 S, DMCFX10 S, FX10 S, DMC-FX12 K, DMCFX12 K, FX12 K, DMC-FX12 S, DMCFX12 S, FX12 S, DMC-FX50 K, DMCFX50 K, FX50 K, DMC-FX50 S, DMCFX50 S, FX50 S, DMC-FX100 K, DMCFX100 K, FX100 K, DMC-FX100 S, DMCFX100 S, FX100 S, DMC-FX150 K, DMCFX150 K, FX150 K, DMC-FX150 S, DMCFX150 S, FX150 S Функција : Најновите литиум-јонска батерија технологија.

Детални карактеристики

Батерија:
Yes
Пакет:
Yes
боја:
Црна
Тип:
Стандардна Батерија
Употреба:
Камерата
Број На Модел На:
CGAS005E

Слични производи