.

.

За Pfaff Машини За Шиење Невидливи Патент Нога, Pfaff #820474096

За Pfaff Машини За Шиење Невидливи Патент Нога, Pfaff 820474096

DEN 234.72
Количината на стоката
Тековен


Одговара на следните модели на Pfaff
Група Ц Модели :
Изразување 2014 Година, Хоби 4240, Хоби 4250, Хоби 4260, Одберете 150, Одберете 2.0, Одберете 2.2, Одберете 1471, Одберете 1520, Одберете 1526, Одберете 1528, Tipmatic 6110, Tipmatic 6112, Tiptronic 2010, Tiptronic 2020
Група Д Модели :
Одберете 4.0, 4.2, 3.0, 1548, 1546, 1540, 1538, 1536, 1530
Tiptronic 6270, 6250, 6232
Tipmatic 6152, 6122
Се водат и Фармерки 6091
Група E Модели :
Креативни 2124
Classicstyle 2029, 2027, 2025, 2023
Ватенка изразување 2046, 2044, 2042
Изразување 2036, 2034, 2028, 2026, 2024
Tiptronic 2040, 2030, 2020, 2010
Група F Модели :
Креативни 7560
Група Г Модели :
Креативните 7570, 7562, 7550, 7530, 2170, 2144, 2140, 2134
Перформанси 2058, 2056, 2054
Ватенка Изразување 2048
Изразување 2038
Група Ј Модели :
Креативни 2.0
Креативни 3.0
Креативни 4.0
Креативни 4.5
Креативни Перформанси
Креативни Сензација
Креативни Сензација Про
Креативна Визија
Изразување 2.0
Изразување 3.0
Изразување 3.2
Изразување 3.5
Изразување 150
Перформанси 5.0
Ватенка Изразување 4.0
Ватенка Изразување 4.2
Група К Модели :
Амбиција 1.0, Амбиција 1.5, Амбиција Од Суштинско Значење, Пасош 2.0, Ватенка Амбиција 2.0

Детални карактеристики

Тип:
Алатка Поставува
Материјал:
Пластични
Употреба:
машина за шиење

Слични производи